Consortium Beroepsonderwijs

De afnemers van de examenproducten:

Examens voor aangesloten opleiders voor de domeinen Zorg, Welzijn en AG, Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek, Creatieve Industrie, Bouw en Infra en in opdracht van het bestuur van de Stichting Examenservice MEI voor Techniek en procesindustrie en Afbouw, hout en onderhoud.

 

Welke producten worden gemaakt: soorten examens

Het Consortium maakt beroepsexamens voor Zorg, Welzijn en AG, Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek, Creatieve Industrie, Bouw en Infra, Techniek en procesindustrie en Afbouw, hout en onderhoud. Ook maken wij examens voor keuzedelen.

 

Andere activiteiten van de examenleverancier

Wij maken ontwikkelgericht materiaal voor vmbo, Zorg, Welzijn en AG, Ambacht, laboratorium en gezondheidstechniek, Creatieve Industrie, Bouw en Infra, Techniek en procesindustrie en Afbouw, hout en onderhoud. Dit zijn beroepstaken (niveau 2), projecttaken (niveau 3), projectwijzers (niveau 4) en oefenopdrachten voor alle opleidingen Zorg, Welzijn en AG. Dit materiaal leveren wij uit via onze webwinkel of digitaal in de Digibib.

Ook biedt het Consortium diverse trainingen aan waaronder een certificeringstraject voor examinatoren.

 

Relevante informatie 

Het Consortium verbindt onderwijsprofessionals in het beroepsonderwijs. Wij werken volgens het principe van, voor en door scholen. Op basis van co-creatie ontwerpt en produceert het Consortium krachtige opleidingsproducten en gevalideerde examens. Ervaringsdeskundigen verzorgen implementatie- en trainingstrajecten die wérken.

Bij het Consortium zijn voor Techniek 38 ROC’s en 140 vmbo’s aangesloten, voor Zorg, Welzijn en AG 43 ROC’s.Disketteweg 11
3821 AR Amersfoort
Telefoonnummer: 033 - 246 04 47
E-mail: secretariaat@consortiumbo.nl
www.consortiumbo.nl